Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dianas sockerbitar

 
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Innehåller ingen grädde eller smör, man kan byta ut en del av florsocket med kakaopulver inte dumt det heller

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda äggvitan med pepparmyntsdropparna och vispa kraftigt med elvisp.
  2. Häll under vispningen ner det siktade florsockret skedvis. Fortsätt vispa tills du får en stel men fortfarande formbar massa.
  3. Kavla ut massan med en brödkavel ca 2 cm tjock rektangel. Skär sockermassan i tärningar låt torka på smörpapper.
  4. Smält blockchokladen i vattenbad, doppa de torkade sockerbitarna till hälften. Förvara svalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.