Chokladmousse, färskostkräm, marinerade jordgubbar och knapriga kex. Lager på lager med allt det goda!
Instruktioner
- Chokladmousse:
Smält chokladen över vattenbad och tillsätt muscovadosirap. Vispa grädden hårt och ställ åt sidan. Separera äggen och vispa äggvitorna till ett hårt skum, ställ åt sidan. Vispa äggulorna lätt och rör ner chokladen. Blanda ner chokladen i den vispade grädden och vänd sist ner äggvitan. Låt svalna i kylen.
- Färskostkräm:
Vispa samman färskost med florsocker och lemoncurd.
- Marinerade jordgubbar:
Ansa bären och dela dem. Riv skal och pressa ut saften från limen och blanda med bären tillsammans med muscovadosirap.
- Montering:
Smula digestivekexen. Varva chokladmousse, färskostkräm, jordgubbar och smulade digestivekex i glas. Avsluta med bär på toppen.
Publicerat den
21 maj 2016
Liknande recept
Skriv kommentar