- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Diet fiskbullar till alla allergiska.
Detta recept använder jag i mitt centralkök.
Instruktioner
- Kör fisken och löken till färs i matberedaren med kniven.
- Tillsätt maizena och Oatly (innehåller gluten) el
Rismjölk som är glutenfritti omgångar och kör i hop smeten. Smaka av med salt och peppar och ev fiskkrydda
(Se innehållsförteckningen).
- Låt gärna färsen stå ett tag så att den hinner att svälla till. Häll ut ströbröd i en djup tallrik och rulla bullarna i brödet. Setk bullarna i medelvarm panna i olja el mjölkfritt margarin.
- Ät dem stekta med ris och currysås.
Mycket omtyckt bland Förskolebarnen.
Annars lagar du till önskad sås ex dillsås.
Publicerat den
13 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Reagerade på en sak i receptet som iofs lätt kan bytas ut.. det gäller maizena. Jag trodde nämligen inte det fanns nån maizena som inte innehåller mjölk. Rätta mig om jag har fel.
Tack för uppmärksammheten! Jag har skrivit fel. Jag menar förstås Oatly el rismjölk som det står i innehållsförteckningen. Jag har gått in och redigerat i receptet ochså! Tusen tack!!!/ Matlouise