Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Digestivekakor med choklad och kokos

 
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Helt underbara kakor! Kan göras med eller utan kokos. Serveringstips: Nybakade kakor med vanlijglass!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa digestivekexen till fina smulor. Blanda kex, mjöl och bakpulver i en ganska stor skål.
  2. I en annan skål, vispa ihop sötad kondenserad mjölk och smör, och rör sedan ner vanlijen.
  3. Rör ner det flytande i det torra och rör till en jämn smet (kan finnas lite klumpar från kexen!) Rör ner choklad och eventuellt kokos.
  4. Klicka ut teskedsstora klickar på bakplåtspappersklädd plåt - lämna lite mellanrum mellan kakorna så att de inte växer ihop i ugnen!
  5. Grädda 12-14 min på 175 grader C.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.