Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Digestivetårta

 
Skriv ut

Denna tårta gör jag i 4 aluminiumformar, varje räcker till 4-6 pers. Bara att plocka fram ur frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret.Smula sönder kexen och häll över det smälta smöret. Fördela kexen i 4 formar och grädda i 8-10 min i 200°, låt dem svalna
  2. Vispa grädden hårt, blanda ned siktat florsocker och philiadelhiaost. Bred ut smeten på kexen. Ställ i frysen.
  3. Jag brukar ta en 6l plastpåse över varje form, med lite luft i på ovansidan så den inte kladdar fast i påsen.
  4. Serveras halvfrusen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.