Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Smarrig och smidig kycklingrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen, lägg i påse tillsammans med senapen, låt stå i kylen 1 timme.
  2. Strimla paprikor och purjolök fint.
  3. Bryn kycklingen. Lägg i en gryta och slå över juice, grädde, chilisås, paprika och purjolök. Låt sjuda under lock 30-40 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Pudra över lite paprikapulver och klipp över lite persilja vid servering.
  5. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dolores 14 december 2009

    Härligt God och Enkel att göra. En klar 5a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.