Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dijonkyckling

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En rätt som min dotter på 16 månader älskar..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vit lök, skär kycklingen i små bitar och fräs allt i en stekpanna. Tillsätt grädde, vatten, buljontärningen och senapen och låt sen det puttra i pannan i cirka 5 minuter. Väd till sist ner spenaten och låt den bli varm.
  2. Servera med tex ris eller matvete. Smaklig måltid!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.