Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dijonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En sås som är jättegod till stekta eller ugnstekta kycklingfiléer med ris eller färsk/klyftpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och vitlök och fräs lätt i 1 msk smör ett par minuter.
  2. Tillsätt vinet ochbuljongtärningen. Koka upp och vispa tills buljongtärningen lösts upp.
  3. Tillsätt Créme Fraiche och låt koka ett par minuter. Smaka av med soya och senap samt eventuellt en nypa salt.
  4. Tillsätt krassen och persiljan. Klicka i 1 msk smör och vispa in i såsen. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.