Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dijonslungad sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar mer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla sallad, gula delen på purjolöken. Lägg in en skål Blanda ingredienserna i en skål (låt det bli rums tempererat) smaka av med salt & peppar. Blanda i dressingen i salladen, Ta inte för mycket utan bara så det blir en hinna.
  2. Gör lite mer än som krävs ifall någon vill ha mer. Stek bacon knaprig i mikron mellan hushållspapper. Rosta pinjenötter Riv parmesan Lägg sallad/purjolök i typ skåltallrikar. Strö över bacon, parmesan och sist pinjenötter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.