Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dijonsmakande potatissallad med syltlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God som tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i saltat vatten.
  2. Häll av vattnet och låt stå under lock i 5-10 minuter.
  3. Blanda under tiden ihop senap, olja, vinäger och dill.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Blanda i purjolök, syltlök och kapris.
  6. Ta ljummen potatis och dela på dem.
  7. Lägg dem i senapsblandningen.
  8. Vänd runt, smaka av igen och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.