Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill och tomatgratinerad rödspätta

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Dill och tomatgratinerad rödspätta, fylld med kräftstjärtar och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Tina fisken och låt rinna av på hushållspapper
  3. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form.
  4. Blanda smöret med dillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken.
  5. Strö över ströbrödet och ugnsgratinera 225 °C ca 12-13 minuter.
  6. Servera med grönsakerna, kokt potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.