Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill- och västerbottensbröd

 
Skriv ut

Dill- och västerbottensbröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna till en slät och smidig deg. Blanda sedan i 10 g färsk dill och 75 g grovriven västerbottenost. Låt degen vila i kylen över natten.
  2. Forma till tre större bröd eller många små kuvertbröd. Låt jäsa till dubbla storleken. Pensla med ägg och snitta kors med en vass kniv. Grädda i 230 grader, tre större bröd ca 25 min, kuvertbröd ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.