Ett kryddat och smakrikt knäckebröd som passar perfekt till kräftskivan.
Instruktioner
- Rör ut jäst och salt med ljummet vatten i en bunke eller köksmaskin.
- Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta degen 7-10 minuter för hand eller 5 minuter med maskin.
Låt degen jäsa under bakduk 15 minuter.
- Dela degen i 30 delar och kavla ut varje del till rundlar, cirka 15 centimeter i diameter, så tunt som möjligt.
- Kavla med kruskavel eller nagga några gånger med en gaffel och lägg sedan kakorna på en bakplåtsbeklädd plåt, cirka 5-6 bröd på varje papper.
- Grädda 5-7 minuter och låt sedan bröden svalna på ett galler.
Publicerat den
10 september 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ett mkt gott knäcke som var enkelt att baka. Dillfröna hoppar jag nog över nästa gång för tyckte inte att dom tillförde brödet nåt. Kommer bakas igen =)