Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dilldoftande kräftgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad fiskgryta som får klassisk smak av dillfrön och tomat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i stora bitar och strö över salt. Skala och klyfta löken. Låt kräftstjärtarna rinna av. Halvera sockerärterna.
  2. Koka upp soppan med dillfrön och peppar. Lägg i fisk och lök och låt det koka på svag värme 2-3 min.
  3. Lägg i kräftstjärtar, sockerärter och dill. Låt det koka i ytterligare 1 min. Smaka av med mer kryddor om det behövs.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.