Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillgurka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Västeråsgurkan har fått sitt namn efter staden Västerås, men är en inläggningsgurka eller frilandsgurka som man också kan kalla den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta gurkorna väl.
  2. Skiva dem och lägg dem i ett krus eller burk.
  3. Blanda samman ingredienserna till lagen och häll över gurkorna. Låt stå minst en vecka före servering. Förvaras kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asabar 4 augusti 2012

    hej undrar över hållbarheten eftersom lagen inte ska kokas upp och hällas het över gurkorna bra recept med mindre socker

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.