Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkött för små och stora

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Annorlunda variant av dillkött som faktiskt är gjord av köttfärs. Riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ut mjölet med mjölken till såsen i en kastrull. Häll i vatten och smulad buljongtärning, koka upp under omrörning och koka 3-5 minuter. Smaksätt med dill och citronsaft.
  2. Lägg ner små klickar av rå köttfärs, rör om så att den finfördelas och låt puttra 10 min.
  3. Servera med kokt potatis, någon kokt grönsak och knäckebröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Glitterfia 23 februari 2017

    En riktigt god och enkel vardagsrätt. Lagat den flera gånger och delat med mig av receptet till flera. För mig är detta en 5:a..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.