Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkryddad jordärtskockssoppa med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mild kall soppa som smakar underbart till löjrom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär jordärtskockor och potatis i mindre bitar och koka dom mjuka i buljong och grädde. Kör till slät soppa i matberedare.
  2. Smaka av med salt och peppar och låt soppan kallna. Vänd ner dillen.
  3. Bryt brödet i smulor och stek dom i smör. Låt rinna av på hushållspapper, peppra och salta.
  4. Servera soppan i djupa tallrikar. Droppa över lite olivolja. Lägg i löjromen och strö över brödsmulorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.