Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkyckling med grön sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En "snäll" och väldigt god kycklingrätt med underbart milda smaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin och låt rinna av.
  2. Koka upp buljongen. Skär kycklingen i bitar. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Lägg kyckling och purjolök i buljongen och sjud ca: 3 minuter.
  3. Skär sparrisen i bitar och lägg i buljongen med ärterna. Låt allt sjuda ca: 3 minuter.
  4. Hacka dillen och vänd ner den i buljongen tillsammans med spaghettin. Salta och peppra. Strö fetaost och pinjenötter över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.