Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillsallad till kräftskivan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Har själv inte provat salladen än men tror den är jättegod till kräftorna. Har nu provat den å gjort kräftsallad på den, serverat till min kalla räkpaj å till stekt lax... mkt omtyckt av dom som har smakat den...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan, dela den på mitten och kärna ur den. Skär i bitar.
  2. Riv salladen. Ansa sockerärterna. Hacka dillen.
  3. Lägg upp allt på ett fat eller i en skål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.