Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillstuvad potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Sååå mumsigt så det går inte att beskriva i ord!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ett bra sätt att använda överbliven potatis på. Tärna potatisen, vispa ut mjölet med mjölken i en kastrull, lägg i fettet. Koka upp under omrörning och koka 3-5 minuter. Lägg i potatisen, rör om försiktigt och låt den bli genomvarm. Smaka av med salt och eventuellt vitpeppar om så önskas. Blanda i dill.
  2. Servera till stekt korv, t ex isterband eller köttbullar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sandra_b84 6 september 2012

    Gott och inte särskilt svårt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.