Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillstuvad tonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Riktigt gott, och väldigt engkelt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smät fettet i en kastrull. Rör ner mjölet och späd med mjölken. Koka stuvningen ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Dela tonfisken i bitar. Blanda ner dem och dillen.
  2. Servera stuvningen med kokt ris och grönsallad eller i förvällda paprikahalvor. De fyllda papprikahalvorna kan också gratineras överströdda med riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.