Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillvåffla med lax och pepparrot

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Prova gärna att byta ut den rökta laxen mot gravad!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en sats våffelsmet och låt vila. Rör under tiden samman pepparrotsvispen och crème fraiche till en kräm. Smaka av med salt och vitpeppar.
  2. Rör ner dill, salt och peppar i våffelsmeten och grädda våfflor. Låt svalna något på galler och servera med pepparrotskräm, rökt lax och plocksallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.