Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkel raggmunkar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite nyttigare raggmunkar med dinkelsikt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman mjöl, salt och lite av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken samt ägg. Skala potatisen och riv hälften grovt och hälften fint. Blanda ner potatisrivet i smeten.
  2. Hetta upp en plättlagg eller en stekpanna med smör och stek raggmunkarna några minuter per sida. Servera med lingonsylt, stekt bacon eller skinka och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.