Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelflarn med pumpakärnor och glass

 
Skriv ut

En efterrätt som blir mer populär än godisäggen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och rör ned dinkelflingor och pumpakärnor. Vispa ägg och rårörsocker pösigt, gärna med elvisp. Rör ned grynblandningen i sockersmeten tillsammans med mjöl och bakpulver.
  3. Klicka genast ut smeten på plåtar täckta med bakplåtsspapper, cirka en rågad tesked smet per flarn.
  4. Grädda gyllenbruna i 6-7 minuter. Låt svalna. Servera gärna med glass och färsk frukt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.