Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelfrallor med keso

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Dom här frallorna blir extra saftiga av keson.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i vattnet i en bunke. Tillsätt keso, smör och apsolja, salt, sirap och det mesta av mjölet. Arbeta ihop till en smidig deg, ca 10 min. Låt jäsa ca 30 min.
  2. Sätt ugnen på 225°.
  3. Forma degen till en rulle. Skär den i 16 bitar. Doppa ena snittytan i pumpakärnor. Lägg dem på bakplåtspapper på plåtar. Låt jäsa ca 30 min.
  4. Grädda i mitten av ugnen 10–12 min. Låt bröden svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.