Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelmatmuffins

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Nyttigt, gott och praktiskt till utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Vispa upp äggen och blanda med crème fraiche, mjölk och smör. Rör försiktigt till en jämn smet. Hacka spenaten och skär feta-osten i tärningar, och vänd ner i äggblandningen. Fördela smeten i smorda muffins-formar. Lägg i en oliv. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.