Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelmuffins

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jättegoda matmuffins som är perfekta att ha i frysen. Går att variera efter tycke och smak. Jag använde vetemjöl och grahamsmjöl då jag ej hade dinkelmjöl hemma samt hade i champinjoner och kalkon som min fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser. Vispa upp äggen och blanda med cremé fraiche, mjölk och smör. Rör försiktigt till en jämn smet.
  3. Hacka spenaten och skär fetaosten i tärningar, och vänd ner i äggblandningen. Blanda ihop äggblandningen och de torra ingredienserna.
  4. Fördela smeten i smorda muffinsformar. Lägg i en oliv. Grädda mitt i ugnen i cirka 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.