Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelscones

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ibland skickar vänner sina nya favoritrecept till mej för att de vet att jag uppskattar det. Idag vill jag dela med mej av Jennys dinkelscones med kanel och lingon; de är värda några extra minuter en helgfrukost.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda alla torra ingredienser. Finfördela margarinet i mjölbunken och rör sedan i fil och lingon. Forma 4 kakor och grädda i mitten av ugnen 12-14 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.