Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelsnitt med ingefära

 
Skriv ut

Snabba småkakor som är lätta att variera: byt socker mot rårörsocker eller ingefära mot kanel, strö hackad mandel över eller baka ut dem som drömmar i stället för längder. Receptet hämtat ur boken "Blixtkakor och annat snabbt och lätt" från Libris förlag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop allt på bakbordet. Blanda i en bunke eller kör i matberedare. Forma till längder på bakpappersklädd plåt (två eller tre längder per plåt) och grädda i 200° ca 12 minuter.
  2. Skär längderna i sneda bitar medan de svalnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.