Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dittis Favoritsill

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Alltid till midsommar, jul och påsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs, grädde, kaviar, sillspadet, worcestersås, citronpeppar och socker. Smaka av. Strö hackad dill, skuren purjolök och hackad rödlök i en form.
  2. Lägg på hälften av sillbitarna och dofta över svartpeppar.
  3. Gör ett lager till och avsluta med att hälla över grädd/majonnäsblandningen över sillen. Garnera med löken och dillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.