Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Djävulsägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ytterligare ett roligt sätt att servera sina påskägg på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen, låt dem sedan kallna och skala dem.
  2. Dela äggen på längden och gröp försiktigt ur gulan. Blanda den i en skål tillsammans med majonnäsen, senap, tabasco, flingsalt och paprikapulver.
  3. Lägg i blandningen i ägghalvorna igen, skär sedan små bitar av chilin och sätt som små djävulshorn i gulan. Pudra över paprikapulver och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggan2008 11 mars 2009

    Hej, Kunde inte låta bli att ladda upp en bild till dessa goda deviled eggs nu såhär i påsktider snart. Hoppas det inte gjorde något. Hälsningar Maggan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.