Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Djävulskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En form av kladdkaka som har ett litet "underligt" beteende, nämligen det rinner chokladsås om den när man stjälper upp den, och så ska det vara. ett fat med lite förhöjd kant är att rekomendera!

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ingredienserna till kakan och häll i en smord ej bröad form. Blanda de torra ingredienserna till choladsåsen och häll över kakan. Koka upp 2 dl kokande vatten och häll över kakan. Grädda i 175 grader i 45 min. Stjälp upp kakan med en gång. Servera med vispad grädde

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mrsmama 17 juli 2009

    Hur mycket socker ska det vara, är det 1,5 dl?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.