Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Djävulssylt

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 5-10 portioner
Skriv ut

En "het" sylt som passar utmärkt som tillbehör till grillat kött, korv eller kyckling och ris. Kom ihåg att använda plasthandskar när du handskas med chilin!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll tomaterna med spad i en tjockbottnad kastrull, dela tomaterna i fyra bitar.
  2. Hacka paprikorna och chilin (ta bort fröna) i små bitar.
  3. Krossa de skalade vitlöksklyftorna. Tillsätt vitlöken, kryddorna och ättikan i kastrullen. Låt koka 20 minuter.
  4. Tillsätt sockret, låt koka 5 minuter, rör om ibland. Häll i rena, upphettade burkar. Förvaras kallt.

Kommentarer (6)

  • mariaefors 11 juli 2008

    Underbart god! MUMS!!!

  • Simppe 24 januari 2010

    Perfekt sylt till broilerfilé med getost!!

  • krille66 12 juni 2010

    Super, detta gör vi igen! mvh krille66

  • lundiz 15 januari 2011

    Gjorde det här recepten man la mindre socker det blev verkligen jätte gott! :) Smakar som den på restauranger!

  • lassepignosjo 4 september 2016

    är det 24 % ättika?

  • Gunnar 13 juni 2022

    Gjorde "Djävulssylt" , den ska vara stark men den här blir FÖR stark. Vore perfekt om jag kunde tämja sylten lite. Späda med lite krossade tomater?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.