Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Doroteas vitkåls- och köttfärsgryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det här receptet fick jag av min faster för länge sedan. Och det är en favorit i vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färsen och den hackade löken. Strö över mjölet och rör om. Späd med mjölken, tillsätt senap och kryddor. Strimla vitkålen och bland i den i färsröran. Koka under lock i 10 minuter.
  2. Servera med kokt potatis och sojasås.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • catlover 1 september 2009

    Tack för ett gott recept, påminner lite om kålpudding som jag bara älskar så det blir högsta betyget från mig.

  • LillSnuttan 1 september 2009

    Roligt att det smakade bra :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.