Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dorotheas ingefärskakor

 
Skriv ut

Min syster Dorothea hade med sig receptet vid ett besök nyligen. Receptet kommer från Tyskland, där man gärna bakar småkakor till advent och jul. De är jättegoda och lagom munsbitar till en kopp kaffe eller te.

Ingredienser

Instruktioner

Arbeta samman alla ingredienser, hacka ner smöret och arbeta ihop på bakbordet. Forma 2-3 rullar, ca 2-3 cm tjocka. Täck med plastfolie och låt vila i kylen 1-2 timmar. Grädda 200 grader, ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.