Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Double chocolate chip cookies

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Småkaka som påminner om kladdkaka i smaken och är som allra godast nygräddad när den är sådär härligt seg. Går att variera genom att ta motsvarande mängd mini-Smarties som blockchoklad.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°C. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke. Rör med elvisp smör och de tre sockersorterna poröst. Rör sedan i ägget, kakao och mjölk i tur och ordning. Rör ner mjöl och bakpulver och sist blockchokladen. Klicka ut matskedsstora klickar på plåt. Lämna gott om utrymme eftersom kakorna flyter ut i ugnen. Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • emaxen 10 oktober 2008

    Super goda och enkla att baka.Perfekt eftersom det blir många kakor.

  • vsi7 12 maj 2009

    kakorna blev väldig tunna och gick sönder extremt lätt, någon lösning på detta? för i övrigt vart dom väldigt goda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.