Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dr Joyce Brothers köttfärslimpa

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett amerikanskt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smulan brödet, hacka lök och grönpeppar, det kan göras i förväg.
  2. Sätt ungnen på 200 grader ungefär en timme innan du beräknar servera maten.
  3. Vispa äggen lätt med en gaffel i en stor skål. Blanda i färs, sedan brödsmulor, lök och grönpeppar. Tillsätt så småningom pepparrot, salt, senap, mjölk och en tredjedel av ketchupen. Blanda väl men med lätt hand.
  4. Forma köttet till en limpa medan det är kavar i skålen, flytta över den till en långpanna eller eldfsta form. Bred resten av ketchupen över limpan. ugnsstek i tio minuter.
  5. Servera direkt ur formen eller flytta med hjälp av två stekspadar över limpan till ett värmt serveringsfat. Häll lite av skyn över.
  6. Köttfärslimpan kan också serveras kall i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.