Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dr Westerlunds pelargonmuffins

 
  • Serverar: 24-26 portioner
Skriv ut

Roligt att kunna bjuda på något annorlunda till kaffet eller teet. Klipp av några blad från din doftpelargon och blanda i smeten. Ger en frisk, lite citronaktig smak på muffins

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält fettet och häll i mjölken, som gärna får bli varm. Vispa ägg och socker pösigt. Häll i mjölk- och smörblandningen. Rör ner mjölet blandat med bakpulver. Fördela i pappersformar, ca 1 msk i varje, ev lite mer.
  2. Fyllningen: Hacka bladen fint och rör med socker, smör och ägg. Klicka ung 1 tsk i varje form. Grädda ca 10-12 minuter i 225 grader i nedre hälften av ugnen tills de fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.