Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragon fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

en bjudnigs fisk

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisken om den är frusen, så att det går att skära den i ca 2 cm tjocka skivor. Gärna lite på snedden. Skölj och strimla purjon fint. Bred ut den i en ugnsäker form. Lägg fiskskivorna över lite omlott. Salta och peppra. Blanda grädden med smulad dragon. Häll detta över fisken. Strö över osten. Ställ in formen i nedre delen av ugnen i 225 grader , 20-25 min. Servera med kokt pressad potatis, grönsaker och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.