Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragon och salvia kyckling

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Bra bjudmat

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingfileerna i en ugnsfast form pressa ,citronen över fileerna. Krydda med salt , peppar, salvia och dragon. Smält smöret och häll över fileerna , stek i ugnen 225 grader i 30-35 min. Blanda grädde, senap och kryddor i en skål , häll sedan blandningen över kycklingfileerna och strö till sist den rivna osten över . Gratinera tills fin färg i ytterligare ca 15 min . Servera med nykokt ris och en fin grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.