Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och mycket väldigt god

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader Tina fisken om den är frusen, så att det går att skära den i ca 2 cm tjocka skivor. Gärna lite på snedden. Skölj och strimla purjon fint. Bred ut den i en ugnssäker form. Lägg fiskskivorna över lite omlott. Salta och peppra. Blanda grädden med smulad dragon. Häll detta över fisken. Strö över osten. Ställ in formen i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter. Servera med kokt pressad potatis, grönsaker och bröd. Du kan även lägga fisken på en bädd av blandade grönsaker t.ex. wok eller soppgrönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.