Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsfast form. Skiva lite margarin över fisken. Salta och ha på citronpeppar. In i ugnen, 225 grader ca 30 min. I en skål blandar du creme fraichen och dragon. Ta ut formen med fisken, finfördela den. (skulle det se ut som om den inte är färdig ha in den stund till i ugnen) Om den var färdig då du finfördelade den, häll över creme fraiche blandningen och rör om. In i ugnen ca 5 minuter till. Serveras med kokt eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.