Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad god ugnsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda fileérna och lägg i smord form. Blanda ovispad grädde med dragon efter smak, häll över fisken i formen. Strö över riven ost. 225 grader, ca 20 min. Servera med nykokt potatis och rivna morötter eller sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Peppa 20 april 2012

    Den här fiskrätten är verkligen jättegod! Och så enkel! Fördel också att det inte behövs några märkvärdigheter, det är ju ingredienser man ofta har hemma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.