Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkaka

(1 kommentar)  
Skriv ut

Det här receptet fick jag 1988. Det härstammade från det forna Jugoslavien. Bakas i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg och socker poröst. Smält smöret och låt svalna. Mixa sedan dragon med smöret. Rör ihop alla ingredienserna till en smed och häll i en smord och bröad långpanna.
  2. Grädda ca 30 min i 150 ° - 175 ° i mitten av ugnen. Pudra över med florsocker när kakan svalnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bodil56 1 augusti 2008

    Mycket god och lättgjord kaka med annorlunda smak av dragon. Ser festligt ut med pudrat florsocker ovanpå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.