Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel rätt med en spännande smak. Lätt att göra för vem som helst, när som helst, till vardags och till fest.

Ingredienser

Instruktioner

Tag fyra kycklingfileér och bryn dessa i panna på medelstark värme i smör och olja (för att få en bra smak och fin färg). Krydda med salt och vitpeppar. Lägg fyra ananasringar i botten på en ugnsäker form. Vispa 3 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde om du vill få ett lite lättare alternativ. Blanda i 1-2 dl riven västerbottenost 1 äggula, 2 msk fransk senap och 2 msk smulad torkad dragon i grädden. Lägg kycklingfiléerna på ananasringarna och bred över smeten över kycklingen. Sätt in i ugnen på 175 grader i 25-30 minuter tills rätten fått fin färg och kycklingen är färdig (79 grader). Krydda eventuellt med salt och peppar extra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.