Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling med bacon

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Snabb lättlagad supergod rätt till vardag eller fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i små bitar och klipp bacon och stek. Hacka löken i små bitar och bryn den lätt. Blanda ner det i en ugnsfast form.
  2. Blanda en burk champinjoner och spadet med grädde och tomatpuré. Blanda till sist i paprika och dragon. Häll detta över kycklingblandningen. Strö lite riven ost över. Gratinera ca 15 minuter i 200°.
  3. Servera med ris och gärna en grönsallad.
  4. *Om man inte äter svamp kan man med fördel använda lite steksky (ca. 1/2 dl) från lök, bacon eller kycklingfileerna om man valt det. Så brukar jag göra. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.