Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling med färsk dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt att förbereda dagen innan, gott gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingen i smör i ca fem minuter/sida, salta och peppra. Flytta över kycklingen till en traktörpanna
  2. Vispa ihop vatten, créme fraiche, smulad buljongtärning, och soya och häll blandningen i pannan.
  3. Låt koka under lock på svag värme i några minuter till kycklingen är genomkokt.
  4. Ta upp filéerna ur pannan och blanda i senap och ungefär ½dl hackad färsk dragon i såsen. Smaka ev av med mera salt och peppar, låt filéerna ligga i såsen och blir ordentligt varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.