Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling med saffransris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En av mina favoriter...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Torka av kycklingen och lägg dem i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.
  3. Blanda samman creme fraiche med rökt skinka och dragon. Bred blandingen över kycklingen. Strö ost ovanpå. Tillaga i nedre delen av ugnen, ca: 25 minuter.
  4. Koka riset med vatten, kycklingfond, salt, saffran & russin i ca: 20 minuter.
  5. Servera med förvällda salladslökar och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.