Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling och citrusmorötter.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ljuvliga dofter sprids i ditt kök, jag lovar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Rör samman dragon, senap och ost. Stoppa blandningen innanför skinnet på kycklingklubborna. Salta och peppra. Lägg klubborna i en ugnsfast form och häll över det smälta smöret. Stek i ugnen ca 25 min. Pensla med smält smör några gånger under tiden.
  3. Gremolatamorötter: Skala och skär morötterna i tunna stavar. Förväll dem i kokande lättsaltat vatten någon minut bara, så att de har lite tuggmotstånd kvar. Blanda persilja, vitlök och citronskal. Strö blandningen över morötterna.
  4. Sås: Rör samman créme fraiche och örter. Smaka av med salt och peppar. Servera till kycklingen och morötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.