Härligt med gula och röda cocktailtomater. Supergod middag.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 100 g och smörj en ungfast form. Dela cocktailtomaterna i halvor och lägg dem i formen. Tillaga mitt i ugnen ca 60 min.
Tärna under tiden tomaterna, hacka vitlöken fint och blanda med olivoljan i en kastrull. Värm upp och tillsätt sedan balsamvinäger, kycklingbuljong och tomatpuré. Låt puttra en stund och rör ner coctailtomaterna precis före serveringen.
Skruva upp värmen i ugnen till 175 g.
Blanda hackade dragon med olivolja, salt, peppar. Rulla kycklingfiléerna i blandningen och bryn dem i en stekpanna. Lyft över filéerna till en ungsfast form och låt dem steka klart mitt i ugnen ca 20 min. Kontrollera att kycklingen är genomstekt.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna lätt i en torr stekpanna och strö dem över kycklingen.
- Servera med nykokt pasta, gärna tagliatelle och tomatsås.
Publicerat den
7 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar